MERGETI LA VOT!!!

Dargi Romani de pretutindeni,

Fie ca locuiti in Romania ori oriunde un alt colt al lumii, vreau sa va amintesc ca duminica 6 Decembrie sunt alegerile. Iar mesajul meu are intentia de a va incuraja sa mergeti la vot!!!!

Daca esti unul din cei care motiveaza ca ”nu se merita” ori ”oricum nu am pe cine vota” sau poate ”las´ca merg altii si-i destul” va reamintesc ca este de datoria voatra ca si romani sa va exprimati DREPTUL de vot.

Sunt sigura, ca daca ar fi existat o lege, prin care va priva de dreptul liber de vot, toata lumea s-ar revolta si s-ar plange ca cei de la putere incearca sa va fure. Acum aveti insa acest drept si cu el puteti demonstra ca VOI sunteti cei ce CONTEAZA, va viitorul Romaniei e SI in mainile voastre, ca viitorul Romaniei ESTE in mainile noastre, a tuturor.

Prin exprimarea votului aratati ca va pasa, aratati ca se merita sa luptati pentru tara voastra, ca se merita sa luptati si nu va ascundeti dupa MOTIVE, si lasati pe cei ce vor sa distruga sa va fure orice drept!!! Daca pierdem, atunci stim ca nu am pierdut pentru ca ne-a fost teama sa luptam. Ganditi-va la o realizare personala, obtinuta vreodata. Cand ati avut cel mai mare succes? Cred ca foarte multi pot spune, ca acel succes a venit dupa o lupta continua, dupa o munca in care gandul infrangerii nu exista ori daca exista, importanta era orientata pe succes si pe dorinta de a reusi. Fiecare succes vine impreuna cu o ”lupta”.

Aveti curajul sa ”luptati”. Fiti mandri ca sunteti romani si demonstrati-o!!!

Daca ai peste 18 ani, incurajeaza-ti parintii, bunicii, incurajeaza-ti copiii sa mearga la vot! Daca ai sub 18 ani, demonstreaza-ti puterea de convingere si trimite-ti familia la vot; convinge-i sa lupte pentru viitorul tau, pentru viitorul Romaniei.

Mie imi pasa de Romania, imi pasa de romani, imi pasa de viitorul nostru iar acest mesaj este doar o incurajare pentru cei indecisi sa se informeze si sa-si exprime dorinta la vot, si un mesaj pentru cei deja decisi sa ii incurajeze si pe cei din jurul lor ca se merita.

Nu vreau sa va incurajez pentru cine sa votati, informati-va ca ceea ce stiti despre cei doi candidati sunt informatii sigure si nu doar zvonuri, asa cum multi pretind ca stiu ei de ce nu voteaza, pentru ca au auzit si din dreapta si din stanga ca unul face intr-un fel altu´ in alt fel. Urmariti dezbaterile, confruntarile dintre cei doi candidati si decideti singuri!!

Aveti acest drept, exprimati-l!!!!

Sunt mandra ca sunt romanca, si merg la vot! Sunt mandra de toti cei ce lupta, indiferent de care vor fi rezultatele. Noi ramanem optimisti, suntem romani optimisti :)!