18 Octombrie 2008

Un weekend diferit de oricare altul...aici in Bratislava

surprinzator dar adevarat insa nici aceasta sambata nu am reusit sa-mi dorm acele 12 ore pe zi promise in fiecare dimineata de luni pana vineri la trezirea de la 7 cand cu chiu cu vai ma ridic din pat. Insa ma trezesc motivata de faptul ca va veni in curand weekendul .. da da ...si uite asa imi fac planuri in fiecare dimineata si de fapt in weekend recunosc fata de mine ca m-am mintit...sau mai bine zis o modalitate asemanatoare unei mame care-si pacaleste odrasla ca daca va fi cuminte va primi o acadea :) ... Jalnic!

Ca orice inceput de saptamana insa asteptarile sunt mari .. interviuri, meeting-uri, telefoane peste telefoane, planuri, strategii, candidati, ore, AIESEC, prieteni si printre timp frunzareala :) sa spun si eu ca mai invat ceva ... cu toate ca si la acest domeniu ceva similar cu somnul.

In sfarsit weekend :))

Astazi mi-am promis mai mult decat o acadea asa ca ar trebui sa functioneze. ...In zadar. Insa din cate ma stiu motivatia trebuie sa-mi vina din suflet...trebuie sa aiba un rost altfel nu merge. Ok...mi-am luat cateva ore bune sa meditez asupra ceea ce vreau intr-adevar sa realizez pentru acest weekend si uite-ma in fata laptop-ului dupa mai bine de 5 ore de gandire. La ce rezultat am ajuns? Hmmm...cert e ca voi lasa timpul sa zboare fara a ma stresa ca trebuie sa finalizez ceva anume. E un inceput....cel putin :)

E sambata ... nimic special. Ma pregatesc sa inchei ultimul capitol dintr-o carte inceputa in vara. La marginea patului sta teancul de carti...incepute si neterminate ... nu ca nu avea timp de ele...dar de fiecare data gasesc ceva mai interesant si-mi pierd interesul pentru cea dinainte. Acum le tin langa mine deoarece nu mai am loc de ele in rafturi. Intr-un an de zile in Bratislava am cumparat mai multe carti decat ar fi trebuit sa-mi permit :) Acum stau si ma intreb cum le voi cara acasa :(
In fine...mai e pana in decembrie. Acum e inca octombrie...deci ce voi face astazi? ....
----
A trebuit sa-mi beau cafeaua ca in sfarsit mintea sa mi se trezeasca si sa-mi raspunda la comenzi.
Asta nu e semn bun. Insa nu prea ingrijorator...la doua cafele pe zi...inca nu am atins recordul.

Si ca ma simt atat de stimulata...la treaba cu mine.
----
E seara deja si ma felicit pentru realizarile de astazi .. Hmm...sa le numaram ... :(( .. Cred ca am uitat sa numar... sau nu? A fost o zi minunata. O carte terminata, o ora de jogging si un avans in studiile mele pentru masterat...am mai aflat ce se mai intalmpla in lume .. ca na...doar n-oi plati netul degeaba .. am prins si un final fericit dintr-un film al carui nume nici nu-l stiu...important e ca finalul a fost fericit ... restul filmului mi l-am imaginat cum mi-a placut mie :) ... a da..sa nu uit de English :)...se pare ca planurile mele de a finaliza in fiecare seara un capitol de gramatica s-au rezumat la a finaliza 5 capitole intr-o zi :) Insa important e ca le-am finalizat :)). O scriere inspiranta pentru cititorii blog-ului care m-a tinut in fata laptop-ului mai bine de o ora insa important e ca am transmis ceea ce m-a inspirat pe mine astazi si intreaga saptamana.

O plimbare prin parcul prezidential (locul meu favorit in Bratislava) pentru a-mi recrea mintea si o cina la Raluca ca sa finalizez ziua. Maine-mi voi pierde probabil timpul prin Viena asa ca va pup dulce pe toti si noapte buna :)

Gabriela

1 comment:

Gabriela Tardea said...

e duminica deja :(( ... n-am mai plecat la Viena...vremea e mult mai frumoasa aici in Bratislava:))
Ella