Cainele din oglinda :)

O alta alegorie a unui autor necunoscut care relatata la viata noastra poate lua aceeasi interpretare. Citeste-o si ia din ea ce e mai bun pentru tine.

„Ratacind pe ici, pe colo, un caine urias ajunse intr-o odaie care avea pe toti peretii oglinzi imense.

Astfel se vazu dintr-odata inconjurat de caini. Se infurie, incepu sa scrasneasca din dinti si sa maraie. Fireste, si cainii din oglinda facura la fel, descoperindu-si coltii fiorosi.

Cainele nostru incepu sa se invarta vertiginos intr-o parte si in alta pentru a se apara de atacatori, dupa care, latrand cu furie, se arunca asupra unuia dintre presupusii sai adversari.

in urma puternicei izbituri in oglinda, cazu la pamant fara suflare si plin de sange.

Daca ar fi dat din coada prieteneste o singura data, toti cainii din oglinda ar fi raspuns in acelasi fel. Si intalnirea lor ar fi fost o sarbatoare.”


Gandeste-te pentru o clipa ca esti acel catel! Cum te relatezi tu la experientele din viata ta? La relatiile cu cei din jurul tau? Invata sa-i privesti pe ceilalti asa cum ai astepta sa fii privit. Comporta-te cu ceilalti asa cum ai astepta ca ceilalti sa se comporte cu tine. Ofera celor din jurul tau, caldura si dragostea ce o astepti de la ei.

In viata, primesti ceea ce oferi! Esti ceea ce decizi sa fii! Nu uita ca un zambet te rasplateste cu mult mai multe. O vorba buna, vine cu oferirea uneia.

Gabriela

No comments: