O dupa-amiaza la servici :)

13.30: O plimbare prin parcul prezidential unde natura ma copleseste ... dupa o ora relax imi aduc aminte ca e zi de lucru si deja a trecut pauza. In graba ma indrept spre firma unde pe drum ma gandesc la un stimulent care sa ma tina treaza in fata calculatorului macar pana la 16.30

14.45: Imi savurez cafeaua si ma gandesc ca abia astept sa merg acasa. Se pare ca astazi imi zboara mintea la orice numai la munca nu.

15.00: Cafeaua is face efectul si cheful de munca ma striga. Un e-mail venit de la un amic ma tine pe loc. Citesc ... ma prapadesc singura de ras ... vi-l trimit si voua sa va distrati putin:

"Cum se transmit mesajele intr-o firma :))

NOTA de la Directorul General catre Directorii Executivi:

"Astazi la ora 11 va fi o eclipsa totala de soare, care va fi observabila timp de doua minute. Avand in vedere ca acesta este un eveniment rar si cu totul deosebit, se permite tuturor angajatilor observarea eclipsei din parcarea firmei intre orele 10:30 si 11:30, unde vom oferi si o scurta explicatie despre dinamica eclipselor. Celor care doresc sa observe eclipsa le vor fi distribuiti ochelari de protectie, la un pret minim."

NOTA de la Directorii Executivi catre Directorii de Directie:

"Astazi între orele 10:30 si 11:30 toti salariatii se vor intalni in parcare. Va urma o eclipsa totala de soare, care va dispare timp de doua minute. In schimbul unei sume minime, se poate proteja vederea cumparand o pereche de ochelari speciali pentru eclipsa. Directorul general va tine o scurta cuvantare, prin care ne va da anumite explicatii. Acest lucru nu se petrece in fiecare zi si este un eveniment foarte important."

NOTA de la unul din Directorii de Directie catre Seful de Serviciu:

"Azi Directorul General va tine o cuvantare despre eclipsa, timp in care va face sa dispara soarele timp de doua minute. Acesta este un lucru care nu se poate vedea in fiecare zi, asa ca toata lumea sa mearga in parcare incepind de pe la 10, pina pe la 11. In schimbul unei mici sume de bani, veti avea ochelari de protectie."

NOTA de la Seful de Serviciu catre Seful de Birou:

"Vreo 10 sau 11 persoane sa mearga in parcare, unde Directorul General va tine o eclipsa de soare timp de doua minute. Acest lucru n-o sa se intimple in fiecare zi si cei care iesiti sa aveti niste bani pregatiti, pentru ca o sa va coste. Si sa aveti ochelarii cu voi."

Seful de Birou catre angajati:

"Cativa dintre cei care poarta ochelari, sa mearga in parcare, ca sa vada cum dispare Directorul General timp de doua minute. Daca vreti ca asta sa se intample zilnic, trebuie sa strangem niste bani !"


15.30: va las...mai am de dat cateva telefoane importante si de pregatit cateva prezentari :)

15.35: va pup

Gabriela

No comments: