Reteta pentru un AN BUN

Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!

Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si… o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug.

Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata!

Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este GRATUITA si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea: Un An Nou darnic si bun, Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta!


La Multi Ani!
Ella

1 comment:

Anonymous said...

Dragii mei, este important ca in aceste zile sa ne bucuram.
Totul sa fie prilej de sarbatoare si de fericire acum. Craciunul este sarbatoarea bucuriei, sarbatoarea iubirii.

Acum se naste Iisus, din nou, in inimile noastre. Se naste Domnul Luminii, al Iubirii si al Bucuriei.

Acum Iisus este mai aproape de noi, este peste tot imprejurul nostru si peste tot in noi, de aceea este important sa fim plini de multumire pentru tot ce am primit ca dar de la Dumnezeu.

Este sarbatoare. Sa lasam asadar toate grijile si supararile deoparte, pentru ca acum este timpul bucuriei. Nu mai avem timp pentru nimic altceva decat pentru sarbatoare.

Sarbatoriti-L pe Iisus in inimile voastre, cu mare bucurie, smerenie, iubire, minunatie si simplitate. Sarbatoriti-L pe Iisus in acest fel si impartasiti totul cu iubitii vostri, cu cei dragi, cu cei care nu-i cunoasteti, cu toata omenirea.

Fiti simpli si frumosi precum copii, si colindati pe Iisus in inimile voastre, cu mangaiere, pace si iubire. Si apoi colindati-L pe Iisus in inima fiecarui om pe care il intanliti - fie ca il cunoasteti fie ca nu. Iisus este in inimile tuturor, Iisus este legatura noastra - a tuturor cu Inima Suprema - Dumnezeu Tatal.

La Multi Ani!
In sarbatoare si iubire de Iisus, mereu al vostru - George.