Recomand - ABM Sound and Light!ABM Sound & Light - Romania

Asiguram suport tehnic, sunet si lumini, cu ocazia diferitelor evenimente publice si private.

Deasemeni va punem la dispozitie DJ cu o vasta experienta in domeniu, care va asigura reusita oricarui tip de eveniment. 

Tinand cont de solicitarile dumneavoastra, va punem la dispozitie orice combinatie intre sunet-lumini-imagine. Formatiile, indiferent de genul muzical, ni se pot adresa cu incredere, pentru asigurarea suportului tehnic necesar evenimentelor live, oriunde in tara. Avand experienta mai multor ani in productii mari de proiectarea sunetului, inclusiv conceptul pentru evenimente si design spectacole, nici un caz nu este prea mare sau prea mic pentru noi, ne asiguram ca evenimentul sau productia dumneavoastra este completat in modul cel mai profesional si optim.

ABM Productions va sta a dispozitie cu o gama larga de echipamente pentru fiecare eveniment. Contactati-ne despre evenimentul dumneavoastra si vom putea obtine cele mai bune echipamente pentru cerintele dumneavoastra.

ABM Sound & Lights este investiția în timp și experienta unor oameni pasionați de sunet și imagine.

Acest brand a luat nastere din dorința de exprimare și de împărtășire a experienței acumulate pe parcursul celor 15 ani de cercetare și perfecționare în domeniu.

Din bogata noastra experiență am înteles că o petrecere reușită constă în crearea unui ambient muzical potrivit. De aceea îți punem la dispoziție servicii ireproșabile de sonorizare, cu ajutorul echipamentelor profesionale pe care le avem in dotare, cât și prin prezenta în cadrul evenimentelor a unui DJ cu o vastă experiență în domeniu.

ABM Sound & Lights înseamnă pasiune, respect și dezvoltare!

ABM Sound and Lights - Portofoliu si pe Facebook 

1 comment:

Filme Online said...

abm sounds face treaba buna tare.


ii recomand