mesajele de gen "trimite mai departe si viata ta va fi mai spectaculoasa"

Ai fost vreodata nevoit sa experimentezi tot felul de prostii in viata? Asta pentru ca mintea noastra este influentata de tot felul de mesaje care bombardeaza casuta de mail si cea postala? Un exemplu minuscul si totodata semnificativ. Cati dintre voi ati primit mesajul “Feng Shui Mental”? Ati analizat in detaliu ce transmite acest mesaj? Ce a insemnat pentru voi? Nimic? Daca nimic atunci nu iti amintesti de acest mesaj.

Mesajul initial pleaca de la idea: Este fara îndoiala un noroc minunat pe care l- am avut ca am primit asa ceva :)

Esti, nu esti superstitios, mintea ta stie acum ca EXISTA SANSA sa ai noroc, poti incerca ca nu strica, ceea ce te face si determina sa SPERI in ceva ce e o prostie.

Sunt câteva sfaturi grozave , chiar daca nu esti supers titi os!!! – ce mesaj va este transmis aici este ideea de a te face sa fii superstitios. Chiar daca, cu toate ca nu e prima data cand auzi acest mesaj, cu totii suntem. Asa am fost invatati de mici!!! Asta e ce si religia promoveaza JNU e nimic nou. Sau vi se pare?

Unul din sfaturile primite in acest mesaj Feng Shui suna asa: Nu crede tot ce auzi - atunci de ce sa crezi ce spune acest mesaj?

Nu pastra acest mesaj. Da oamenilor mai mult decât se asteapta. – spune-le ca aceste mesaje sunt o minciuna. Noua ne place sa auzim doar lucruri care inspira speranta si incredere, lucruri care sunt departe de adevar. Ne place sa auzim doar ceea ce vrem sa auzim. Ne place sa fim mintiti – aceste mesaje sunt o minciuna, iar daca te simti influentat sa transmiti mai departe aceste mesaje este pentru ca si tie iti place sa fii mintit si sa minti pe altii – de cele mai multe ori inconstient.

Sfaturile Lotusului trebuie sa plece de la tine în 6 MINUTE. Altfel, vei avea o surpriza foarte neplacuta – la cate mesaje asemanatoare primim zilnic ... vai vai, daca nu am raspuns la nici una, inseamna ca ar trebui sa-mi pregatesc testamentul?

Toate celelalte sfaturi sunt inspirate din carti precum “Bunele Maniere”, “Dalai Lama si Buddha” quotes, si alte sfaturi intalnite in bibliografiile celor ce au inspirat lumea pana in prezent: Einstein, Wallace Wattles, Mulford, Collier, Behrend, W. Churchill, M. Luther King, , Larson, Bell, Clement Stone, Emerson si pffffui enorm de multi altii insa nu-mi pierd timpul enumerandu-i pe toti. Luati si studiati-i pe ei daca simtiti nevoie de inspiratie!

Si acum partea distractiva!

Trimite cele de mai sus la cel putin 5 persoane si viata ta se va îmbunatati. – cati dintre cei ce au trimis au avut parte de miracole? As vrea si eu sa aud o poveste care sa ma inspire.

1-4 persoane: Viata ta se va îmbunatati încet. – cine defineste acest “incet”? Cine altcineva decat noi? Si asa mai departe:

5-9 persoane: Viata ta se va îmbunatati vazând cu ochii.

9-14 persoane: Vei avea cel puţin 5 surprize în următoarele 3 săptămâni

Cea mai tare faza este cea cu 15 sau mai mult: 15 sau mai mult: Viata ta se va imbunatati spectaculos si tot ce ai visat vreodata va începe sa prinda forma.

Cati dintre voi ati trimis la mai putin de 14 persoane? Cati dintre voi ati pus accent pe ce e mai spectaculos? Daca majoritatea au ales spectaculosul – cati dintre voi, acum, ma poate inspira cu o poveste senzationala de realizare DOAR datorita acestor mesaje???

Adevarul este ca: fie trimiti ori nu trimit acest mesaj mai departe, daca nu faci nimic sa-ti atingi obiectivele si visele, nimic din toate acestea nu se vor materializa.

Concluzia este ca SUNTEM intr-un mod nerusinat bombardati de prostii ce ne impiedica sa ne aruncam privirea spre lucruri cu adevarat semnificative.

Ne focusam pe prostie, asta e ceea ce vezi si in media si in educatie si peste tot. Schimbarea se poate produce in voi, nu asteptati sa va vina din cer o schimbare. Focuseaza-te pe frumos si aia e ceea ce vei primi!

Atat pentru azi! ... gata – m-am descarcat :)

No comments: